kontakt

Så här kontaktar du oss

För att värna din patientsäkerhet, patientdatalagen och EUs dataskyddsförordning (GDPR) har vi ett antal säkra sätt att kommunicera med dig som patient. Vi använder inte vanlig e-post för kommunikation som innehåller sekretessbelagda uppgifter.

Kontakt via vår e-tjänst Digitala Vårdrummet med Bank-ID

Via vår egen tjänst (Digitala Vårdrummet) kan du f.n.logga in om du är över 18 år och det gäller dig själv inte dina barn. När du loggat in med ditt personnummer och BankID kan du skriva ett meddelande till oss samt även ladda upp en bild. Vi svarar normalt dig senast nästa arbetsdag. Du får sms när det finns ett nytt meddelande att läsa.

Kontakt via 1177.se Region Skånes e-tjänst

Via region Skånes e-tjänst kan du kontakta oss, förnya recept mm men inte skicka bilder. Du kan också kontakta oss gällande dina barn. Vi svarar normalt dig senast nästa arbetsdag.

Kontakt via telefon

Du kan lämna meddelande dygnet runt på 0413-60 300. Vi har telefonen bemannad vardagar kl 08:00 – 17:00, under denna tid kan du välja att bli uppringd istället för att lämna meddelande.

Kontakt via vanlig post

Vill du skicka post till oss är adressen:
Ögonläkarna i Eslöv AB
Vasagatan 2C
241 38 ESLÖV

Kontakt via vår reception

Tidbokning gör vi endast via de säkra tjänsterna och telefon. Vår reception är öppen kl 07.45 – 16.00 på vardagar. Här registrerar du dig inför ditt besök. Du kan fylla i en egenremiss och lämna in detta samt övriga handlingar. Du hittar oss på Vasagatan 2C i Eslöv, nära Pågatåget och ICA Kvantum och Ö & B. Vi har egna parkeringar utanför dörren.

Dataskyddsombud

Ögonläkarna i Eslöv AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter när du får vård hos oss. Vi har ett dataskyddsombud (”Dataskyddsombudet”). Dataskyddsombudet har bland annat till uppgift att övervaka att vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med tillämplig lagstiftning. Dataskyddsombudets kontaktuppgifter är:

Ögonläkarna i Eslöv AB
Att: Dataskyddsombud
Vasagatan 2C
241 38 ESLÖV

Det går även bra att använda övriga kontaktvägar ovan och be att bli återkontaktad av dataskyddsombudet

i

Fax 040-622 97 22

Vasagatan 2C, 241 38 Eslöv

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.