En bred spetsklinik

Vi erbjuder ögonsjukvård för hela familjen, från 0 år och uppåt! Hos oss får du specialistvård rörande de flesta ögonsjukdomar tex grå starr, grön starr (glaukom) och förändringar på gulafläcken. Vi tar även emot dig med akuta ögonbesvär.

Hög tillgänglighet

Vårt arbete sker på uppdrag av Region Skåne under vårdvalet ögonsjukvård. Patienter kommer till oss från hela Skåne och södra Sverige. Du kan komma till oss via remiss från din optiker, vårdcentral, BVC eller kontakta oss själv med egenremiss. Vi tar också mot akuta patienter under våra normala öppettider. Hos oss gäller samma avgifter för specialistvård som inom övriga Region Skåne. Frikort och högkostnadskort gäller. Fri sjukvård för barn och ungdomar under 20 år, och alla över 85 år.

Hög kvalitet på diagnostik och behandling

Ögondiagnostik och ögonsjukvård är en av de vårdspecialiteter som utvecklats snabbast. För oss som modern ögonklinik är det viktigt att investera i den senaste digitala tekniken som ger oss möjlighet att ställa snabb och säker diagnostik med rätt behandling.

Vi tar hand om dig

Vårt team består av ögonläkare, ögonkirurger, barnögonläkare, ortoptister, ögonsjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi är totalt ca 35 personer som tillsammans tar hand om ca 20.000 patientbesök per år. Vår storlek gör oss till en av de större privata ögonmottagningarna inom Region Skåne.

Teambaserad vård

Vi har valt att arbeta teambaserat eftersom vi ser att du som patient får flera fördelar av det:

  • Snabb och hög tillgänglighet.
  • Flera olika ögonexperter under samma tak med vård anpassad efter ditt behov.
  • Helhetsansvar för dina ögonsjukdomar utan att bli remitterad mellan flera kliniker